Jane ♥ Beautiful

1. září 2012

Novinky z Prahy


Ahooj,
jak se máte?? Já jsem se před  chvíli  vrátila z kina. Byli jsme na filmu Bez kalhot a mooc se nám to líbilo. No ještě aby ne:D.
Ve čtvrtek jsem s kamarádkama byla po dlouuuhé době na party, jako bylo to fajn, ale už asi na ty diskotéky moc nejsem. Jsem přediskotékovaná zas na rok dopředu:D

V dnešním článku vám chci ukázat, jak jsem pochodila v Praze. Ehm, na nákupy jsem měla asi hoďku, ale na to, že jsem na to měla tak krátkej čas, si myslím, že jsem pochodila celkem dobře :).
Byla jsem se podívat na Chodově a to hlavně kvůli Inglotu. Byla tam moc příjemná vizážistka Bára, která mi poradila, že na mou pleť bude lepší ten krémový korektor v tubě(a ještě mi pochválila prstýnek:D). Nooo, zkoušela jsem ho  teda jen jednou, ale zatím nejsem vůbec nadšená, spíš naopak:(.
Hlavním kouskem, který jsem sháněla, byly tmavě modré/černé skinny. Nejdřív jsem zašla do Bershky, výběr nic moc a hlavně mi žádný pořádně neseděly. Ale aspoň jsem si tam koupila "indiánský" tílko za 59,-:D.Šla jsem do Pull and Bear. Nevim jak vy, ale mně přijde, že tam dělaj džíny tak na 12letý holky. Jako pomalu ani do vel. 40 jsem se nevešla! A to mám normálně 36-38. Se mi chtělo brečet, že jsem jako až tak tlustá, že mi nejsou ani 40. No nic. Zašla jsem do NY a tam jsem si konečně vybrala. Jednoduchý, černý a za 500,-.
Kabelka je sice úplně jiná než ta na wishlistu(ale tu už mám na cestě taky:)), ale za 200,- jsem ji tam prostě nemohla nechat. Černých, velkých kabelek není nikdy dost. A to samé s botama, nejsou to úúplně přesně takové, jaké bych chtěla, ale hezké jsou a stály jen 100,-, takže stejná situace jako s kabelkou:D.

Tak pro dnešek to bude asi vše, zítra mě čeká výšlap, takže jdu za chvilku spát:)
Mějte se krásně!

13 komentářů:

  1. ty boty i kabelka se mi líbí :) v Pull and Bear si kalhoty radši ani nezkouším, a v Bershce mi taky moc nesedí, většinou mi jsou malý přes lýtka, a když je přes lýtka obleču, tak zase odstávají v pase:D

    OdpovědětVymazat
  2. podobnou kabelku taky sháním do školy :D zatím neúspěšně :/

    OdpovědětVymazat
  3. kabelka a botky mě fakt zaujaly...možná pro ně skočím:). díky za tak super tipy♥(kdyby jsi viděla, jak jsem to srdíčko dělala:Djednu ruku mam u kocoura, takže jsem jednou rukou musela zvládnout stiskout zároveň alt+3, takže ukázováček na altu a loket třikrát vedle než je 3:D i teď si lámu ruku:D)
    http://some-thing-and-no-thing.blogspot.cz/
    jooo jsem volnááá:D

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkně si pochodila ! :)) Do Inglotu se strašně těším, musím udělat velký nakupovací výlet ! :D

    Michell

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem si po dlouhém hledání koupila černé skinny právě v NY ve slevě za 249,- no nevzít je by byl hřích:D pochopila jsem správně,že ta kabelka je taky z NY?Podobnou sháním ale ne a ne ji najít:( Navíc ta cena je skvělá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, za 250 bych je tam taky nenechala:D ... Nene, je z Tesca :)

      Vymazat
  6. Ta kabelka je super !! :) Odkud ji máš ?

    OdpovědětVymazat
  7. Ta kabelka je úžasná :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥