Jane ♥ Beautiful

30. září 2012

Můj prodloužený víkend

Krásný večer!:*
Jak jste strávili prodloužený víkend? Já místo toho, abych doma ležela, jsem trošku výletovala, no a taky to teď tak vypadá, mám rýmu ještě větší než jsem měla :)).
V pátek jsme jeli na Komáří vížku, bylo tak akorát počasí na mikinu. Pěkně jsme se prošli po horách, zastavili se u kraviček a moje střelená Angie je šla trochu popohnat:D. No řeknu vám, v tu chvíli mi vůbec nebylo do smíchu, těch krav tam bylo asi 7568212487 tisíc a mezi nima ten náš blázen. Mohla jsem na ni volat, jak jsem chtěla, ale absolutně nevnímala. Hrozně jsem se bála, že mi ji chudinku ušlapou, ale nakonec to dobře dopadlo. Ale teda, ty krávy na ni byly asi hodně nasraný naštvaný, úplně bučely, dokonce jsem se pak kolem nich bála projít:DD.




piknik:)
V sobotu ráno jsme si vyjeli na houby na Plzeňsko. Nejdřív jsme jeli do Žihle, kde jsem si zavzpomínala na dětství, kdy jsem tam jezdívala do školy v přírodě.
Protože jsem slepoň (a to pořádnej), tak mě to moc nebavilo, protože jsem nikdy žádnej hříbek nenašla, teda vlastně jo, asi 4 a to ještě takový miminka:DD. Naštěstí přítel slepouš neni, ten nasbíral hub dost. Večer mi udělal smaženici, která mi  vůbec nechutnala. Ale už se těším na bramboračku!

rodinka:D


V neděli už jsme jen odpočívali, koukali na filmy (Klip, Think like a man- oba doporučuji, ikdyž ten první, z toho jsem měla fakt strašně divný pocit) a taky jsem se učila.

A jak jste strávili prodloužený víkend vy? Mějte se krásně, já jdu spát, zítra mě čeká dlouhý den ve škole.

PS: V tomto týdnu už přidám něco kosmetického :)

18 komentářů:

  1. já jsem hlavně odpočívala a byla s přítelem :)

    OdpovědětVymazat
  2. V pátek jsme byly na procházkách a měli jsme jet do prahy, ale onemocněla jsem. Co se týče učení- vyznávám novou metodu- ultra velkou pozornost o hodinách, minimum učení doma :D No ještě je začátek, tak si můžu zatím vyzkoušet novou taktiku :D

    http://theprettydays.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. krásný fotky:) náš westík je naštěstí posera, a krav se bojí, když kolem nějakých procházíme, radši dělá že je nevidí :D
    musel to být pěkný víkend:) já jsem ho strávila v práci, takže jsem asi jediná, kdo má radši školní týden než víkendy, kdy pracuju:D

    OdpovědětVymazat
  4. taky mám rýmu ://.. skvělý fotky, ten pejsek je sladkej :)

    OdpovědětVymazat
  5. Další krásné fotky. My byli na Keltském Javorníku, zrovna včera. A taky jsme našli pár praváčků:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je neskutečně skvělý prodloužený víkend!Žádné flákání, ale poznávání krás naší země, moc hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat
  7. pěkně sis to užívala co?))

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem relaxovala s přítelem :)
    Krásné fotky jsi vyfotila :) Krásná příroda :)

    OdpovědětVymazat
  9. Angie je koukám statečná holka, že si troufá na stádo krav:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Hezké fotky :) Já jsem víkend trávila s přítelem, a s trochou učení a také odpočíváním :) Jinak houby bych si dala, mňam :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥