Jane ♥ Beautiful

8. září 2012

Kosmetika KIKO

Ahoj,
v dnešním článku bych vám chtěla představit pár věcí značky Kiko, které jsem si koupila v Itálii. Asi spousta z vás o této značce slyšela, ale bohužel u nás dostupná není. Můžete ji sehnat v Německu, Itálii, ve Španělsku, Portugalsku a také ve Francii. Kdo ví, třeba se jednou dostane i k nám :) Už jsem od ních zkoušela matující bází, na kterou jsem psala recenzi zde , kdyby měl někdo zájem.


Začla bych  stíny.  Líbí se mi, že mají průhledné víčko, takže hned vidím, o jaký stín se jedná. Mám dva a to v odstínu 167 (ten bílý) a 139 (meruňkovo-růžový). Když jsem si je v obchodě zkoušela na ruku, byly krásně sytý a pigmentovaný. Jenže jakmile ten bílý nanesu na štětec a hned potom na víčko, vůbec, ale fakt vůbec nemaluje, a když už přece jenom se tam něco udrží, tak se to během pár sekund vypaří. Docela mě to mrzí, protože jsem se těšila, jak budu mít konečně pořádný bílý stín pod obočí a do vnitřního koutku. No nic, tak musím hledat  zase dál.
Naopak ten meruňkový mě naštěstí nezklamal. Byl v obchodě poslední, a tak jsem si říkala, že asi bude dobrý a vzala ho. Neumím tu barvu bohužel moc dobře popsat, ale je světlý, meruňkovo-růžový  se stříbrným metalickým leskem. Na oku vypadá strašně hezky i jen tak samotný s řasenkou. Oči hezky projasní a působí pak větší. Od doby, co jsem si ho koupila ho používám vlastně pořád jako základní stín.


Dalším milým překvapením je rtěnka. Mám ji v odstínu 11 a je to moc hezká barva. Je matná, trochu sušší a její výdrž je cca 2-3 hoďky. Nezvýrazňuje mi šupinky(toho jsem se bála). Dělá takové krásně šťavnaté rty, ani moc výrazné, ale zase ne nudné. Tahle byla taky mezi posledními, takže  je určitě hodně oblíbená :)

A nakonec korektor, který má jemně narůžovělou barvu, takže se hodí hlavně na projasnění očního okolí. Já moc kruhy pod očima nemám, taže vám bohužel neřeknu, jestli by to zakrylo i ty hodně velké, ale můžu říct, že se neslévá do vrásek a okolí očí opravdu pěkně projasní. Na pupínky si vyberte radějí nějaký jiný, tenhle není moc krycí.
Taky ho používám místo báze pod stíny, funguje výborně.

Úplně bych zapomněla, mám doma ještě lak na nehty a skvěle se s ním lakuje a dobře kryje už při první vrtvě. Snad takové jsou všechny laky Kiko :).

Mějte se krásně!

9 komentářů:

  1. Pěkná recenze :). Já ještě nic od KIKO nemám, ale až se dostanu do zahraničí, tak to napravím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      To určitě naprav :)

      Vymazat
    2. Dámy, podívejte se na:

      http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=14575768

      Široký sortiment kosmetiky KIKO!

      Vymazat
  2. Tak o tom jsem ještě nic neslyšela, vypadá pěkně.. mám ráda tyhle světlé stíny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné stíny..škoda, že ten bílý nefunguje jak by měl :/

    OdpovědětVymazat
  4. Jů, já si taky kupovala Kiko v Itálii, už minulý rok. Půlka věcí byla skvělých, druhá půlka mě nenadchla. Tak příště už budu vědět (i díky tvým tipům), co v obchodě nechat a čeho se zmocnit! ;-)

    Giveaway Chanel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, mám to podobně, ale určitě budu zkoušet dál, mám zálusk hlavně na jejich tvářenky :)

      Vymazat
  5. AHÓJ, Tvůj blog vypadá tak krásně, máš senzační záhlaví a ještě lepší design. Tahle recenze se ti moc povedla, tahle značka mi není známá, tak jsi mi ji aspoň přiblížila. Děkuji! :)
    Jsem Tvá nová sledovatelka blogu a jsem zato ráda! :) Byla bych moc a moc potěšena, kdybys mě nevštívila i u mě na blogu http://handbagforladies.blogspot.cz/ a když budeš mít chuť budu ráda za sledování :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥