Jane ♥ Beautiful

27. září 2012

Co dnes dělám

Mám ráda, je to moje nejoblínější období. Není teplo ani zima, všechno je krásně barevný , ale nevadí mi ani pochmurné počasí, kdy si můžu doma zalést pod deku s hrnkem čaje a s něčím dobrým na zub a koukat na seriály nebo číst knížky. A přesně to dneska dělám.
V úterý jsem byla v Praze, byl to docela dlouhej den, vstávala jsem už v půl 5 a v půl 7 jsem seděla ve vlaku směr Praha.
Celý den jsem prochodila a protože bylo fakt sranda počasí, jakože chvíli bylo vedro (haha a já měla parku), pak zase foukal docela studenej vítr, tak jsem nastydla. No a já blbá ještě po tom celodenním maratonu šla večer na heat. Asi vám teda nemusím říkat jak to dopadlo. Ted jsem sice nastydlá, mám odřenej nos od kapesníků, bolí mě v krku, ale aspoň jsem si dneska udělala volno, takže ho využiju, přečtu si knížku, podívám se na film a taky si udělám něco málo do školy. Jo a taky něco dobrýho upeču, ale budu se snažit co nejvíc to vyležet, protože chci jet zítra na výlet :)



A co vy a podzim? Taky jste pravidelně na podzim nastydlé? Já se přiznám, občas jsem ráda nemocná, aspoň toho tooolik stihnu :D

22 komentářů:

  1. Také jsem zrovna teď nastydlá. Místo školy jsem si zalezla do postele. Doufám, že to vyležím a budu si moct užít prodloužený víkend.
    Jídlo vypadá lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, taky právě ležím, taky je mi šoufl. A mám hlad.
    A koukám, že máme rády stejné knížky. Kinsella vede:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už mám podzimní nachlazení za sebou a sama za sebe můžu říct, že si občas taky ráda zamarodím :) Ale já osobně podzim ráda nemám :) Tak se brzo uzdrav.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já jsem na tom podobně, jen si teď mamku pošlu pro něco dobrého :))

    OdpovědětVymazat
  5. knížky vypadají zajímavě.. :) mohly by je mít v knihovně, abych si je také mohla přečíst :))
    tak se brzo uzdrav :) měla bych taky něco upééct :))

    onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Celkom si mi spravila chuť na nejaký šalátik :)

    OdpovědětVymazat
  7. krásný fotky! to ovoce a sýry, mňam:)
    tak ať je ti brzo líp! :) taky na podzim vždycky nastydnu, ale nevydržím dlouho doma, a hned zase někde lítám, i když bych to měla vyléčit pořádně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. noo já už dneska taky byla venku, nojono, psa nezajímá, že jsem nemocná :D

      Vymazat
  8. to jídlo vypadá fakt dobře :) udělala si mi dost chutě :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já byla nachlazená teď. Ale dva dny válení se doma mě postavili na nohy. Nachlazená na podzim bývám. :-( Trošku mě to štve, dřív to nebývalo, ale co už.

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem nastydlá celej podzim, ale doma bohužel nezůstávám :D
    Tobě ale závidím takhle pěknej den! :)) A ať si brzo fit!
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  11. Souhlasím občas nějaké ta viroza se i vyplatí, člověk si odpočine a stihne spoustu věcí na víc. Jako to přečíst si knížku, časopis, a zhlédnout nějaké filmy a seriály. Zítra si užij výlet :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. tak se brzo uzdrav! Já na mojí nemoc ještě čekám, zatím nic nepřišlo :D.

    OdpovědětVymazat
  13. Na gymplu jsem byla nemocná ráda, ale ted na VŠ už ne, jelikož máme 90% docházku a navíc je v mém zájmu na ty cvika chodit a to se mi příliš nelíbí, když mi je blbě =D

    OdpovědětVymazat
  14. ááá přehled středoškolské chemie jsem taky mívala :))...letos mě čeká organika a biochemie..už se mi z toho točí hlava a to mi škola ani nezačala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joo, taky mě čeká organika, ale moc ji nemusim:))

      Vymazat
  15. Taky nemocná... :/
    jen přemluvit se něco dělat je unikum. Tak člověk jenom brouzdá po blozích, občas si přečte kus knížky a na učení prdím, i když vím, že omácí kurýrování si nemůžu dovolit. :D

    OdpovědětVymazat
  16. já už jsem taky byla nemocná, děs tohle.. ale fotky parádní)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty sis tedy uživala.......já tedy tenhle víkend mám pěknou žranici:D...a na tvé přání brzy článek, o to jak se starám o vlasy:))))))))))

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem byla nemocná před dvěma týdny, ale ještě mám trochu kašel, ten se mě vždycky nechce pustit :D Knížky od Sophie Kinselly miluju, ale u nás v knihovně většinou nejsou. Teď zrovna čtu Vzpomínáš si? - nádherná kniha =)

    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥