Jane ♥ Beautiful

17. srpna 2012

Tip na dobrou a levnou masku na vlasy

Ahooj,
dneska bych vám ráda něco řekla o masce Mil Mil karité. Používám ji už dlouuuho, tohle je moje asi 2 balení.
Vyzkoušela jsem i tu druhou, žlutou, ta je myslím s kokosovým olejem, ale ta nebyla tak dobrá jako tahle.
Obsahuje bambucké máslo  a je tedy vhodná především na vlasy poškozené a suché.

jak vidíte, už je skoro prázdná:D

Má nažloutlou barvu a řidší konzistenci, krásně voní po vanilce, ale vůně se mi ve vlasech bohužel moc dlouho nedrží. Po použití mám vlasy hebké, jdou snadno rozčesat, nejsou zplihlé a to je pro mě hlavní. Mám za to, že neobsahuje silikony, ale nejsem si tím úplně jistá.
Za tu cena, která je opravdu lidová (1000ml/100,-) je to opravdu fajn věc, která sice není nijak vyjimečná, ale za tu cenu je dobrá. Určitě se vyrovná a nejen to, kdejakému kondicionéru nebo masce z drogérky.
Já ji používám spíš jen jako kondiš na pár minut a takhle mi vyhovuje nejvíc. Nemám po ní vlasy ani mastné, ani vysušené.
Znám spoustu lepších, ale taky dražších masek, takže když zrovna nemám finance na to, vyhazovat za masku pětikilo, tak kupuju tuhle. Myslím, že za málo peněz, hoodně muziky:)

CENA: 100,-/1000ml
HODNOCENÍ: 9/10

Máte někdo zkušenosti s touto maskou? Nebo nějakou levnou, ale dobrou vlasovkou? :)


14 komentářů:

  1. Mil Mil mám doma taky, akorát zelený. Na moje vlasy je to ale až moc silná maska, samotná mi ty vlasy přepečuje, takže když potřebuju větší regeneraci, míchám ji napůl s nějakým normálním kondicionérem. Za tu cenu je opravdu dobrá.

    OdpovědětVymazat
  2. na netu , ale videla jsem ji i v makru :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ty jo, tuhle masku používáme minimálně pět let, já tedy ne při každém mytí, protože se mi zdá dost těžká na vlasech, ale máma si jí chválí a je jí věrná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně přijde naopak taková lehčí, ale každá máme jiný vlasy no :)

      Vymazat
  4. Mně tahle maska bohužel nesedla. S vlasy mi neudělá v podstatě vůbec nic, ani když ji tam nechám třeba hodinu a zabalím do igelitu.

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám černou wonder, a jelikož ji mám ráda i jen jako kondicioner tak sem přemýšlela o něčem levnějším a tohle sem viděla jak používá kadeřnice, tak sem ji chtěla zkusit když jsem ji v makru asi za 92, no tak uvidím:)

    OdpovědětVymazat
  6. Mohla bys prosím porovnat s maskou Kallos Latte?
    Mám suché vlasy, hodně roztřepené konečky, kt. se třepí pár dnů po ostříhání.
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  7. tak to bych rekla, ze je kallos lepsi. je vic hutnejsi a vyzivnejsi. mne mil mil prijde takova lehci, ale zalezi na vlasech :-) ale pokud je mas hodne suche, tak kallos. nebo jeste gestil wonder, ale ten uz je drazsi.

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle vidím poprvé :) Já mám masku od mé kadeřnice - Rigenol od Framesi, která krásně voní a vyhovuje mi, ale už jí mám děsně dlouho, takže bych uvítala nějakou změnu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já používam Latté od Kallosu a přijde mi naprosto dokonalá :)
    nikdy jsem neměla vlasy jemnější

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥