Jane ♥ Beautiful

24. srpna 2012

Rtěnky Dermacol


Pěkný páteční večer,
poslední dobou jsem nějaká ujetá na rtěnky, ne že bych jich měla moc a nějaký drahý, ale vždy se u stojanu s dekorativkou zastavím u rtěnek a dál už mě nic jinýho ani nezajímá. A tak když měli v Marionnaud slevy na Dermacol, musela jsem si udělat radost:). Protože jsem ale přišla docela  pozdě, měli už jen pár odstínů a já si vybrala tyhle 3, dvě  longlasting  v odstínu 03 a 01(škoda, že se nějak nejmenují)a jednu lip seduction v odstínu 01.
 

Všechny tři rtěnky jsou dobře pigmentované a kryjí už v jedné vrstvě. Jsou  dostatečně hydratační(až na jednu), nemusím pod ně ani používat balzám. Líbí se mi jejich balení, hlavně "click":). Výdrž bych řekla, že je taky dobrá, vydrží pití, i něco malého k snědku. Cena je taky příznivá(zrovna na ně mají akci v Rossmanovi za 99,-) od 100-150,-. Určitě si myslím, že ten kdo by chtěl vyzkoušet svoji první rtěnku, tak s Dermacolem nešlápne vedle.

Longlasting 03
Má nejoblíbenější. Je ze všech nejvýraznější, ale myslím si, že mi sluší ze všech nejvíc. Je krásně lesklá, taková mastnější , neobsahuje třpytky a krásně kryje. Přijemně voní, tuhle si určitě koupím znovu.



Longlasting 01
 Tahle se mi líbí ze všech nejmíň. Když jsem si ji zkoušela na ruku, přišlo mi, že tolik třpytek neobsahuje, ale obsahuje jich dost. Je to taková světlounce  růžová barva "cmrndlá" s trochou  oranžové. Taky mi přijde docela suchá a zvýrazňuje mi sem tam šupinku.


Lip seduction 01
Hodně studená růžovka. V tubě mi přijde tmavší, ale na rtech je opravdu hodně světlá, až mrtvolně a moc mi nesluší. Docela zvýrazňuje rýhy, ale  nadruhou stranu je dost hydratační, mastná a celkem dlouho vydrží.

s longlasting 03

Máte  nějaké zkušenosti s rtěnkami Dermacol? :)


10 komentářů:

  1. Barevně se mi nejvíce líbí ta druhá. Ta tvá oblíbená ti moc sluší :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám doma odstín 04, taková korálová, moc hezká :) A ta 03 vypadá taky hodně dobře a vážně Ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. První je nejlepší. Docela mě překvapilo, jak jsou hydratační

    http://beautyamerica.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi ta druhá. Je taková jemná a hezká prostě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na fotce vypadá celkem hezky, ale ve skutečnosti obsahuje fakt dost třpytek

      Vymazat
  5. nejvíce se mi líbí právě ta poslední :) ale odstíny jsou hezké všechny :)

    OdpovědětVymazat
  6. farby sú pekné všetky, no najviac asi tá 03:)))

    OdpovědětVymazat
  7. všechny tři odstíny se mi moc líbí :) zatím mám jen jednu rtěnku od essence, protože na rtěnky nejsem zvyklá..tak si pomalu zvykám a chystám se koupit si další, tyhle růžovky mě dost zaujaly:)

    OdpovědětVymazat
  8. you are so pretty! Love the first color!

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥