Jane ♥ Beautiful

15. srpna 2012

Clarins Daily energizer cream-gel

Ahoj!
dnes bych vám ráda představila tento krém-gel od Clarins. Od značky Clarins jsem ještě nikdy nic neměla, ale když byl v Itálii( v dubnu, ne teď) zlevněný na 16 euro, tak jsem ho chtěla prubnout, no a nelituju.
Jak už jsem psala, používám ho s přestávkami od dubna, tak si myslím, že už ho můžu objektivně zhodnotit.


Začnu balením, které je skleněné a tak působí luxusněji, než krémy, které jsem zatím používala.
Tento krém-gel je vohdný na normální až smíšenou pleť, dělá se i verze pro suchou, ale ten jsem nezkoušela.
Vůně je svěží, příjemná, i když na někoho s citlivější pletí bude možná moc výrazná a nebude mu dělat dobrotu, no ale mně vyhovuje. Možná z ní cítím trochu květiny, ale úplně nevím k čemu bych ji přirovnala.
Tento krém slibuje sjednocení, rozjasnění pleti a prostě má pleť celkově vypadat svěže  a odpočinutě. Což můžu potvrdit, po delším používání jsem si opravdu všimla sjednocení, sice jen neptrané, které vidím jen já, ale bylo tam:D. Jenže pak se to najednou nějak zvrtlo a on mi na to sjednocení přestl fungovat. Každopádně rozjasnění se koná pořád. Po nanesení ji mám takovou pěkně jasnou a svěží.

Má světle žlutou/oranžovou barvu a konzistencí je něco mezi gelem a krémem(jak nečekané:D) Je opravdu lehký, ale zároveň mi hydratuje i mé sušší tváře. Rychle se vsakuje a co se týče zmatnění, tak to není nic extra. T-zonu zmatní celkem obstojně, ale ne nějak závratně dlouho, ale to snad žádný krém. Pod make up je ideální, nedrolí se a make up na něj pěkně přilne.
Také mi neucpává pory, což beru jako velké plus.
Celkově je podobný například krému hydrance légere od Avéne nebo Biodermě sebium hydra, ale dělá ještě něco navíc, rozjasňuje a sjednocuje(ikdyž jen na chvíli) a to mě baví. Teď na léto je ideální, ale i na jaře to byl můj favorit :)
Jeho negativem je, že mu chybí spf a taky je poměrrně drahý, vzhledem k tomu, že je ho jen 30ml a stojí od 500,- do 800,-. Za 800,- bych si ho určitě nekoupila, zas tak vyjímečný není, ale pokud by byl zase ve slevě za 400, tak určitě.

SHRNUTÍ: Lehký hydratační krém vhodný na smíšenou pleť. Zbytečně ji nezmastí, ale ani ji neošidí o hydrataci. Plus je, že i rozjasňuje a sjednocuje, mínus chybí spf.

Máte nějaké zkušenosti s tímto krémem nebo se značkou Clarins? :)

8 komentářů:

  1. S Clarins mám jen ty nejlepší zkušenosti, měla jsem krém na i po opalování a super. A potom asi 4x různé vzorky, které byly v celkem velkém balení a rovněž jsem z nich byla nadšená :) Akorát ceny plného balení v českém Douglasu mě od koupi odradily :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ja si Clarins nemuzu vynachvalit, zrovna minuly tyden jsem si koupila novy krem a dostala jsem k nemu serum a masku jakoze ''vzorky'' ale 15ml je uz skoro jako bezna velikost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joo, vzorky mají opravdu štědré:) já k němu dostala ještě mléko, no mléko, bylo to konzistencí něco mezi gelem a vodou a to bylo taky fajn a vydrželo mi poměrně dlouho.

      Vymazat
  3. od této značky žádný produkt nemám, ten krém ale podle tvého popisu nevypadá vůbec špatně :) škoda té ceny, to bych teď asi taky nedala.

    OdpovědětVymazat
  4. Na netu ho maj od 411 do 530;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vidíš, jsem se sekla, ale když si k tomu připočteš poštu tak si tam za 500

      Vymazat
  5. Na tento krém jsem už koukala, ale pořád mě odrazuje ta hrozná cena.

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥