Jane ♥ Beautiful

15. června 2012

Šampon Alpecin C1


 Protože jako spousta z vás i já toužím po dlouhých, hustých a krásných vlasech, rozhodla jsem se používat aktivační šampon  pro růst vlasů Alpecin C1.
Šampon slibuje  posílení oslabených vlasových kořínků, rychlejší růst vlasů, zahuštění, a také předchází dědičnému vypadáván.

Hlavní důvod, proč jsem si šampon koupila, byla vidina dlouhých vlasů. Používala jsem ho vkuse 2 měsíce 2x týdně a řekla bych, že výsledek je znát. Obvykle mi vlasy povyrostou o 1cm za měsíc, ale po 2 měsících jsem vlasy měla delší jak o 2cm. Samozřejmě jsem je měla i hustší, ale to nemůžu objektivně posoudit, protože mně se vlasy vždycky za nějakou dobu samy zahustí( měsíc před používáním jsem byla u kadeřnice a vlasy jsem si nechala hooodně prostříhat).
Dalším pozitivem je, že mi vlasy méně vypadávají. Ne že by mi předtím vypadávalí moc, ale po každým umytí jsem vždycky měla ruku plnou vlasů a v kartáčích to samé, s šamponem se to tak o 50% omezilo.

nevšímejte si té kůže na dlani, spadla jsem ze skůtru a to je moje bebí:D

Konzistence šamponu je příjemná, má pánskou vůni, což by mohlo někomu vadit, ale pokud si pak dáte ještě kondicionér, vůně se přebije.


Šampon se nechává 2 minuty působit, což je docela otrava, ale mezitím si můžete třeba vyčistit zuby nebo namydlit:D
Jak si můžete všimnou, neobshajue silikony.
Vlasy mám po něm příjemné, ani ne hrubé, ani ne přílis jemné, prostě tak akorát. A hlavně mi vydrží nemastné i 3 dny, což je u mě výdrž.

Vlasy před- foceno čerstvě po ostříhání, kdy jsem vlasy měla vážně hodně oškubaný a ještě ke všemu vyžehlený, takže to vypadá, jak když mám pár chlupů na hlavě.
Po- nevyžehlené, nevyfoukané


Závěr: Omezil mi vypadávvání vlasů a zrychlil růst, to byly hlavní důvody ke koupi, takže já jsem spokojená. Vůně už je horší a taky mi vadí doba působení, ale kvůli dělším vlasům to všechno přežiju.:)

KDE KOUPIT:  Lékárna
CENA: 130-150 kč

Máte zkušenosti s tímto šamponem nebo nějakým jiným aktivátorem růstu? Já jsem si nedávno koupila Bioquanol U a H a poctivě se s ním mažu týden, po nějaké době samozřejmě napíšu recenzi. :)

Mějte se hezky a užijte si víkend!:)

30 komentářů:

  1. Vypadá skvěle!!! Asi se po něm podívám! Děkuju za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to skvěla mamka bude mít tětka 41 let a chci ji to koupit myslíte že ji to pmůže má tošinku řídky vlasy a chce aby se ji zhustily ??

      Vymazat
  2. Závidím ti tvoje krásný vlasy:)

    OdpovědětVymazat
  3. Dá se koupit i na internetu: http://www.a-cosmetics.cz/kofeinovy-sampon-alpecin-coffein-shampoo-c1-detail.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé díky, na to jsem zapomněla:) ale já bych ho teda radši koupila v lékárně a neplatila tak poštovný.

      Vymazat
  4. Jéé díky za tip!! Doporučím kamarádce, dlouho už nějaký shání :)

    OdpovědětVymazat
  5. O něm jsem hodně slyšela ale nikdy mě moc nenalákal, ale po Tvé recenzi asi zauvažuju když píšeš že Ti s ním moc nemastí vlasy, takže děkuju a poohlédnu se po něm :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jo a ještě jsem zapomněla, máš nádherný vlásky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Šampon používám taky a nemužu si to vynachválit,používám ho spíše protože mám jemné vlasy bez objemu a jen tak něco mi na vlasy nesedí a tenhle šampon je prostě fajn,vlasy más hustší s velkým objemem.Ještě používám z lékarny panthenolový šampon,taky je výborný,šetrný,bez silikonu a rychle po něm rostou vlasy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. panthenolovej šampon mám doma taky, ale moc ho nepoužívám, protože toho mám hodně:Dale dřív jsem ho používala často a byl fajn, nemastil mi vlasy.

      Vymazat
  8. Vlásky máš fakt ukázkové :)
    Já kvůli vypadávání vlasů byla teď u doktorky a říkala jsem jí, co jsem měla za šampony, a které mi pomohly.. a jen se mi vysmála, že šampon je to poslední, co člověku pomůže, že je to prý ale dobrý placebo efekt aneb věř a víra tvá tě uzdraví :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!
      No, nejspíš to tak bude:D Já naštestí s nějak extrémním vypadáváním vlasů problém nemám:)

      Vymazat
  9. Taky ho používám, vlasy po něm opravdu rostou rychleji, ale nejvíc mě štve ta pánská vůně. :-/

    OdpovědětVymazat
  10. Léčím se s úzkostnou poruchou způsobenou dlouhodobým stresem a při ní je zvýšené vypadávání vlasů typické. Beru antidepresiva. Tak jsem začala používat tento šampon a hned při prvním mytí bylo znát, že na hřebenu je méně vlasů. Bohužel mi hodně zacuchává vlasy, ale já je mám zacuvhané po každém šamponu hodně. Používám ho asi tři týdny, tak jsem zvědavá jestli bude mít vliv i na růst vlasů. Maštění mi tedy nevyřešil, tak nevím.. ale je fakt, že já teď když marodím nejsem prototyp. Taky k tomu beru tablety Methioninu a ty byly dříve na předpis, teď jsou ve volném prodeji v lékárně a kdekdo je chválí. Musí se brát ale dvě tbl denně a vydržet tři měsíce, pak si dát pauzu. Teď po cca měsíci pozoruji celkově menší padání vlasů. Martina

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Už mi o něm říkala i Doxina na soustřu, ale až tvuj článek mě přesvědčil, abych si ho konečně koupila. Těším se na výsledek :) dík Jani :-*

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, dnes jsem si ho koupila a chci se zeptat, zda nevadí, když si po něm ještě na vlasy napatlám jakýkoliv kondicionér. Jestli to nepřebije jeho účinky. :) Díky Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, nene určitě ne, já bych třeba vlasy bez kondiše nerozčesala, akorát bych ho dala jen do délek, ne ke kořínkům. :)

      Vymazat
    2. Díky za užitečnou informaci :)

      Vymazat
  14. Ahoj mám hodně jemné vlasy vymazávají
    mi dlouhodobě přecetla sem si oněm a koupila sem zvědavá na výsledky potom nápisu jak sem dopadla

    OdpovědětVymazat
  15. Musím napsat POZITIVNÍ recenzi na tento šampon.
    2 měsíci jsem byla vystresovaná ze zkoušek a navíc jsem špatně brala HA, takže jsem měla ještě k tomu rozhozené hormony. To se podepsalo na ŠÍLENÉM vypadávání vlasů. Nejen, že brutálně vypadávaly (vždy po umytí, nebo jen prohrábnutí rukou na sucho jsem měla v dlani HRST vlasů - doslova), ale taky strašně zeslábly. Ani po použití kondicionéru se nedaly rozčesat a byly prostě na chcípnutí.

    Sáhla jsem po alpecinu i tabletkách biosil. Biosil mi možná ze začátku trochu pomohl, ale určitě ne tolik, jako Alpecin. Používám ho už 2 měsíce tak 2x týdně a čáry máry fuk, vlasy rostou jako z vody, ABSOLUTNĚ přestaly vypadávat. Po umytí nemám na hřebínku PŘÍSAHÁM ani jeden!!! Jsou pevné, zdravé lesklé, prostě jedna báseň :-)

    Doporučuji Alpecin používat v kombinaci s kondicionerem od Syossu bez silikonů. Je takový zelený. Alpecin totiž není nic moc na rozčesávání a hodně se ty vlasy pak kudlí. Tento kondicioner neobsahuje silikony, ale pomáhá k rozčesávání a je to hodně fajn :-)

    Takže Alpecin, to je on, mého srdce šampión! Vřele doporučuji!!!!!

    Tereza

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky,

    já mám docela husté vlasy, a však hodně mi padají a řekla bych, že mi moc nerostou do délky. Pomohl by mi tento šampon, ale tak, aby mi vlasy jen nehoustly? To bych pak vypadala asi hooodně špatně ;-) Díky, mějte se všichni krásně a gratuluji ke krásným vlasům!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥