Jane ♥ Beautiful

28. června 2012

Divno..

Na dnešní článek mě přivedlo moje dnešní chování.. A není bohužel jen dnešní, už se to táhne docela dlouho. Jsem poslední dobou nějaká "divná", bezdůvodně brečim, na nic se netěšim, skoro ani na naší první společnou dovolenou.. Za chvilku jsou prázdniny a mně by ani snad nevadilo, kdyby nebyly. Nemám žádný sny, plány, nějakej cíl.. Přitom je moje chování fakt ABSOLUTNĚ bezdůvodný, všechno mi vychází, a tak, ale je tu něco, co mi prostě vadí a ja nedokážu přijít na to, co to je.
Ani nevím proč sem tohle píšou, ani to na tenhle blog nepatří, ale potřebovala jsem si trochu ulevit. Achjo.
Hlavně, že čtu samý motivační knížky o pozitivním myšlení a pak to na sebe vůbec neumim aplikovat. Jednu chvíli mám chuť si všechno naplánovat, těšit se na to, ale po chvíli mě to přejde a chce se mi tak akorát brečet. Jsem asi dost rozmazlená, když nemám žádnej důvd  ktomu, bejt taková, ale já fakt vůbec nevim, proč taková jsem :(.
A sere mě to, nejenom mě..
Tak a  jestli jste to někdo četl, tak se omlouvám, že jsem vás zahltila tímto nesmyslným problémem a přeju vám lepší náladu než mám já.

24 komentářů:

  1. Jani tenhle stav moc dobře znám, jednou za čas se tak cítím taky, bezdůvodně...ale potom se to vždycky zlomí, stane se něco, co mi udělá opravdovou radost, a nebo mám potom víc práce, a tak nemám tolik času o všem přemýšlet....bude zase líp, uvidíš:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, snad se to u mě taky zlomí a převrátí:)

      Vymazat
  2. Tak já nevím, jestli je teď nějaké období, kdy mají všichni "divno"....ale spousta lidí to teď tak má, asi tím, jak končí školní rok, zkouškový....nebo já nevim...rozhodně je třeba věřit že to přejde.
    http://kocourpsild.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vůbec nevím no, ale táhne se to se mnou už tak půl roku, ale teď nějak víc..

      Vymazat
  3. Takové období má občas každý ;) a jestli to bude trvat příliš dlouho, budeš muset přijít na to, čím to je...

    Anna

    OdpovědětVymazat
  4. Četla protože to mám ted podobně.. Klidně at uz je září..

    OdpovědětVymazat
  5. No mám to tiež podobne...nech už je zase aspoň škola..:P:D:)...

    OdpovědětVymazat
  6. Taky to tak mívám. Může to být stresem, změnou hormonů, skvrnami na slunci... :)) Nic si z toho prostě nedělej, a snaž se být taková, jaká být chceš... Zamyslet se nad tím, jaké situace tě rozbrečí a proč, a hlavně na chvíli vypnout a odpočívat, tím nepokazíš nic. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že to u mě možná bude těma hormonama, proto asi zkusím vysadit HA, chtěla jsem ji stejně vysadit už dávno z jiných důvodů, tak uvidím:)

      Vymazat
  7. Zlatooo, to je jen věkem :). Před rokem jsem měla absolutně tu samou náladu co Ty. Ale už to přešlo, bohužel Ti neporadim jak. Prostě jsem neměla žádný plány nic, říkala jsem si že to bude zase dobrý, ale už se to táhlo strašně dlouho. Dřív jsem totiž měla v životě takový období kdy bylo dobře, pak špatně, pak dobře, špatně. No a tentokrát jsem marně čekala na to, kdy bude dobře. A přesně jsem taky neměla důvod mít se blbě. Ale prostě mi bylo hrozně. Neměla jsem se z čeho těšit. Až pak byl najednou Silvestr a totálně se mi změnil přístup k životu. Řekla jsem si že od teďka to prostě bude dobrý. Začala jsem si dávat cíle který jsem plnila. A dneska jsem šťastná :) Nevím jak Ti poradit, prostě hledej něco z čeho budeš mít radost :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky!! Něco takovýho jsem potřebovala napsat, snad i já brzo najdu něco, z čeho budu mít radost:)

      Vymazat
  8. Jo a ještě musím dodat takovou nemilou zprávu, blbá nálada tě úplně neoupustí. Vždycky si člověk najde něco nad čim truchlit :D Chce si to jen najít nějakou věc která tě donutí přemýšlet nad něčem jinym :) No a večer si sem tam pobrečim a pak usnu a je to zase OK :) Na světě nemůže být jen veselo.

    OdpovědětVymazat
  9. Mám to podobně...ale bohužel díky tomu, že se mi podařilo pokonit zkouškový, a jediný, na co se teď můžu těšit, jsou dva měsíce učení... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň víš kvůli čemu, ale přeju ti ať ti to všechno dobře dopadne :)

      Vymazat
  10. myslím, že tohle je normální, každý člověk má takové období, už jsem si tím taky prošla a vlastně nevím jak to přišlo ani odešlo...uvidíš bude líp :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Osobně napíši moc komentáře, přitom na tvůj blog začínám dost často chodit, protože se zajímám aspoň trochu o kosmetiku a přiznám se jednu tvoji recenzi, kterou si psala s jedním schaponem se mi zalíbila, že mám v plánu si ten schapoon koupit. Ale zpátky k tématu.;) Pociťuji trochu to samé, spíše se cítim více sama i přitom, že kolem sebe mám přátelé, mám je ráda a to moc. Říkám si, že to možná je díky těm změnám počasí i tlaku. Nevím.. Rozhodně i mě se to samotné nelíbí, ale jak ti tu psali je to jen období, které přejde. Rozhodně je dobré to, že si to uvědomuješ i se s tím něco snažíš dělat. A úleva musí být.:) Takže přeji hodně štěstí a uvidíš sama jaké změny budou.:) Přec s úsměvem do prázdnin! Betty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky, aspoň vidím, že v tom nejsem jediná :)

      Vymazat
  12. Takové období mívám taky a podle mě asi každý z nás..ja ho měla skoro 3 měsíce a všechny to strašně štvalo i mě a chtěla jsem i zajít za psychologem.. ale pak, z ničeho nic mi bylo lépe,asi i proto,že jsem si urovnala věc,která mě dlouho tižila.. takže neboj to období přejde, znáš to jednou jsi dole jednou nahoře :P takže hlavu vzhůru,držím pěsti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, už docela cítím, že to pomalu přecházíí a začínám plánovat prázdniny a tak, no tak snad mi to vydrží:)

      Vymazat
  13. já takovýhle období dobře znám.. je dobře, že jsi to sem napsala, třeba ti to pomůže :)

    dnes u mě poslední den probíhá GIVEAWAY, tak srdečně zvu ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Poslední dobou jsem na to úplně stejně. Nejvíc mě, ale ště, že jsem protivná na lidi co za to vůbec nemůžou. Naštěstí mě to pomalinku, ale začíná, snad, přecházet. Snad to brzy přejde i tebe :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥