Jane ♥ Beautiful

12. května 2012

KIKO Mat Base Corector

Sice jsem tuto recenzi slibovala už v pátek, ale byli jsme s  přítelem asi do 9 do večera na kole a já ráno v 6 vstávala s Angie se podívat na výstavu, tak mě snad omluvíte:))

Ale teď už k samotné recenzi.. V Itálii jsem objevila tuto kosmetiku, kterou jsem chtěla už vyzkoušet dost dlouho, a tak jsem byla samozřejmě nadšená, když jsem ji tam uviděla. Lákalo mě hodně věcí, ale nakonec jsem si vybrala jen tuto matující bázi, korektor a pár laků, ale o tom až jindy.
Tato báze slibuje dlouhodobé zmatnění(jak jinak žejo když je matující), jemnou pleť a také slibuje zakrytí poru. Obsahuje 97% přírodních ingrediencí. Cena se pohybuje okolo 10 eur.
Nejdříve bych začla konzistencí.
Je to takový hodně tuhý gel-krém. Stačí ho jenom maličko. Ale co mi teda strašně vadí je to, že bázi na obličeji "cítím", prostě mi přijde, jak když si na obličej patlám nějakou maltu , úplně mám pocit takový masky nebo jak to popsat.. Naštěstí to do minuty zmizí a báze se vsákne a pleť je opravdu matná.
 Dřív jsem trpěla na OPRAVDU hodně mastnou pleť a dost mě to trápilo, naštěstí ji už teď mám normálnější, ale mastnější je furt a s touto bází mi stačilo jednou přepudrovat nos, bradu a čelo. Navíc poslední dobou už netoužím být nepřirozeně matná, ale radějí víc "glow", ale co si budem povídat, na nose se mi být "glow" nelíbí :D.
Po rozmazání je průhledná, pory nijak výrazně nezahladí, to nečekejte, ale mě sedne víc jak třeba několikrát vychvalovaná báze od Dermacolu.
Nevím, jak dlouho by s ní vydržel make up, protože používám bb cream, ale bb cream mi vydrží celý den, ale to i bez báze.. No, je to celkem pro mě zbytečná věc, i když jako na ten nos se hodí, to zas jo.

Nevím co bych více dodala, pokud toužíte po matné pleti, jděte do ní.

Přeji hezký zbytek víkendu!:)

4 komentáře:

  1. Docela ráda bych jí zkusila, ale bohužel se nedostanu nikam do zahraničí... pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. jééé já chci taky do Itálie Jani ! :D

    Pěkná recenze, ale naštěstí mě netrápí mastná plet..

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. ...majú ju tu...

    http://www.kikocosmetics.com/eshop/it/product/-/productdetail/mat-base-corrector-primer/KM0010800200100/915486

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥