Jane ♥ Beautiful

11. dubna 2012

Ziaja




Jak už jsem slibovala, připravila jsem pro vás recenzi na pár kosmetických produktů od značky Ziaja. Dvě mléka a máslo jsem dostala ke zrecenzování, sprcháč jsem si kupovala ze svého.

Začneme tím nejlepším a to je tělové mléko z kozí řady. Co mě úplně nejvíc uchvátilo je ta úžasně čistá vůně. Voní podobně jako obyčejnej  Dove a prostě ta vůně je boží. Fakt se jí nemůžu nabažit a pořád se těším, až se s ním budu mazat. Dokonce je to jediné mléko, i kterého vůně drží až do rána(mažu se večer) a taky mi voní pyžamo.:)
Podle mě se trochu hůř rozmazává a taky mi přijde, že ho docela dost spotřebuju. Je poměrně mastné a trochu dýl se vstřebává, ale to já mám radši. Nesnáším, když se namažu mlékem a po 5 minutách jsem znova vysušená jak treska. S tímhle ne, pokožka je taková vláčná, hebká, ale ne umatlaná. Troufnu si ho přirovnat k Excipialu, jak konzistencí, tak mastnotou.
Hydratuje dobře, po 2 dnech mazání mi zmizely suché červené fleky. A taky jako jedno z mála mlék mě po něm nepálí a nesvědí pokožka.

Další je na řadě o něco horší mléko z kakaové řady. No, ono není horší tím, že by  nějak hůř hydratovalo nebo se vstřebávalo, ale spíš vůní. Prostě když píšou kakao, tak se těším na čokoládu( např. tenhle krém voní úžasně čokoládově) a ne na cukrovou vatu. Važně. Cítím z něho prostě cukr, přeslazený bombony, banán a to já fakt nemusím. Mám pocit ulepenosti, díky té přeslazené vůni, i když vůbec nelepí. Myslela jsem si, že mám nějaké vadné čichové buňky, ale ani přítel, ani kamarádka  z něho kakao necítí.
Jinak je stejně dobré jako koza, ale ta vůně.. nic pro mě.

A to samé je "kakaové" máslo. I když to je o chlup lepší(voňavější). Kakao z něj teda taky opět necítím, ale cítím z něho vanilku a banán, což už tak přeslazená vůně není. Řekla bych, že se roztírá lépe než mléko, spotřebuju ho míň a taky se rychleji vstřebá. Což bych třeba řekla, že bude naopak... A hydratuje na 1.

A poslední je sprcháč. Ani nějak nevím, co k němu říct. Je to průměrný sprcháč s mnoho vůněmi, jen ne tou která by tam měla opravdu být. Velká výhoda je balení.

Závěr: Rozhodně si pořídím něco z kozí řady a určitě si budu kupovat tělové mléko, to vám rozhodně doporučuji! Naopak si určitě už nekoupím nic z kakaové řady, ta mě zklamala svou vůní.

PS: Dneska jsem objevila úžasnou věc pro blondýnky! Sprej od Baley na zesvětlení odrostů a funguje doost dobře! Snad bude recenze co nejdřív, zapomněla jsem vlasy vyfotit před použitím.

14 komentářů:

  1. mám jen to kakaové máslo, voní krásně, ale je až moc mastné :/ miluju totiž všechno, co voní jako čokoláda:DDa kozí řada mě zaujala, možná něco zkusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha:D, mně zase naopak přijde tak akorát mastné, ale po čokoládě mi vůbec nevoní :-/

      Vymazat
  2. kakaové máslo mám, je pro mě prima.. navíc krááásně voní ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, kde jsi ty kozí věci kupovala? Jinak mě teda taky překvapuje, že máslo se vstřebává víc než mléko... :D Já teď používám už asi osmé máslo z Bodyshopu a to je pro mě prostě nepřekonatelné:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kozi veci jsem dostala k zrecenzovani, ale jinak se daji koupit v jejich eshopu a nebo mozna jeste neco bude v Rossmannovi:-)

      Vymazat
  4. Ten krém Lara Belluci mám moc ráda na léto, protože lehounce tónuje. :) Kakaové máslo by mi mělo taky přijít. Prosím tě, za jak dlouho ti přišel balížek od Ziaja od uzavření spolupráce (výměny e-mailů)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je pravda:)
      No, dlouho mi žádný balíček nešel, tak 2 týdny, tak jsem jim napsala a odepsali, že jsem ji tam nějak vypadla, ale pak mi přišel hned druhý den :)

      Vymazat
    2. Právě už je to 14 dní, co jsme si vyměnili emaily a balíček nikde... Tak pokud nepřijde ještě dneska, asi jim taky napíšu, kde se stala chyba :) Už jsem si totiž na blog dala jejich logo, jakože s nimi spolupracuju, tak abych to tam neměla zbytečně :D Díky za odpověď :)

      Vymazat
    3. tonuje to tělové máslo kakao nebo ne? v popisu psali něco, že má tonovat a pokožka pak po něm má vypadat zdravěji.. je to pravda nebo ne? ;D

      Vymazat
    4. Možná kdybych ho používala každý den pravidelně tak ano, ale ja střídám různá mléka, tak jsem žádné zabarvení nepoznala :)

      Vymazat
  5. já mám jen tělové mléko od této značky a jsem hrozně spokojená, moc mě ale láká to kakaové:))

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, prosímtě.. jak si docílila toho, že ti posílají věci? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nijak, musí tě oslovit sami:) Ale když jim napíšeš, že máš zájem o spolupráce, tak ti asi taky vyhoví, pokud budeš mít nějaké čtenáře.

      Vymazat

Děkuji! ♥