Jane ♥ Beautiful

9. dubna 2012

Tak se přiznejte, kdo dneska dostal pořádně na zadek? Hmmm, já jo, od táty a od přítele, ale jinak teda Velikonoce skoro neslavíme, vlastně vůbec. Měla jsem v plánu upéct aspoň mazanec, ale nějak mi na to nezbyl čas a to jsem měla prázdniny. A taky nezbyl čas ani na blog, takže se tímto omlouvám za menší pauzu, snad mě teď nezavrhnete:-)).
U nás bylo celé prázdniny tak hnusně, že jsem byla fakt naštvaná. Těšila jsem se, že aspoň půjdu s holkama na brusle a ono nic:/. O víkendu jsme byli prodávat klobásy,píva atakdále na závodech, byla mi příííšerná zima /v dubnu/ a pořád jsem užírala klobásky, hranolky, čokoládičky a teď si přijdu jako jedna velká přežraná koule:D, však to znáte... Takže tímto zahajuji něco jako "jak být fit do léta" a nejspíš udělám na blogu seriál o tom, jak jím, sportuju atd. No snad mi to vydrží. Musí. Potřebuju pořádně zpevnit a to jako fakt pořádně.
Tak aby to nebyl úplně článek o ničem, tak vám aspoň ukážu fotky z dneška,  počasí se trochu umoudřilo, tak jsme šli aspoň s NG do lesa, podle toho taky vypadá můj extra pohodlný a ničím zajimavý outfit.
mimísek nám roste jako z vody:)


16 komentářů:

  1. jsi krásná i na procházce v lese! :)
    já jsem dostala od přítele na zadek, ale nebolelo to...měl pomlázku z loňska, která byla uplně suchá, tak jsem nic necítila:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:*
      Hmm, to buď ráda, mě to bolelo dost a ještě k tomu 2x!:D

      Vymazat
  2. Super oblečení, takové pohodové, nepřeplácané :) vyzařuješ takovou pohodu jakoby :)
    P.S.: kdyžtak zkoukni i můj blog.. http://sunnyym.blogspot.com/ ..právě jsem si ho založila, tak nevím co a jak, ale kdybys mě mohla někde propagovat třeba :D abych měla nějaký cíl a nutkání psát dál :) Díky moc :)

    OdpovědětVymazat
  3. U nás bylo taky počasí nic moc a to jsem se těšila, jak budu chodit každý den alespoň na chvíli ven. Takže jsem šla až včera, kdy byla sice zima, ale hezky :) No a na postavě jsem taky zrovna od včerejška začala makat víc. To léto se nebezpečně blíží :D Těším se na tvé články na toto téma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad budou články brzo, potřebuju ještě nafotit jídlo, ale není moc fotogenické:D

      Vymazat
  4. ty a zpevňovat tělo?? vždyť máš naprosto dokonalou postavu, jsi nádherná!!
    -bundička je moc fajn a na další článek už se těším ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, ale fotky zkreslujou, kdybych se tu vyfotila v plavkách, řikala bys něco jiného.:D
      Ale jsi zlatá:*

      Vymazat
  5. mně se líbí outfit moc...jakýpak nezajímavý...prostě pohodlná slušivá klasika, která nikdy nezklame. A líbí se mi šátek (na ty mám úchylku) a pejsek (na ty mám taky úchylku :))

    OdpovědětVymazat
  6. Moc Ti to sluší :). A máš moc pěknou bundu! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, moc ti to sluší, super outfit! :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  8. krásný outfit sluší ti to. máš moc pěkný blog . dovolila jsem si tě nominovat do versatile blogger award . Více informací najdeš na mém blogu :www.alittlebookfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi krásná, libí se mi tvoje outfity :) Jsi pro mě velká inspirace :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥