Jane ♥ Beautiful

3. března 2012

Únorové úlovky

Je za námi měsíc únor a s ním přichází nová rubrika, souhrn kosmetiky za daný měsíc a také konečně  jaro, na které se fakt moc těším. U nás je dnes krásně,takže to opravdu na jaro vypadá, no nechci to zakřiknout.

K narozkám jsem dostala řasenku od Avonu, nejdříve jsem byla dost skeptická, protože je opravdu jen pár věcí, co mi z Avonu sedí(asi tak možná 4?), ale když jsem uviděla nápis Super shock, trochu jsem si oddychla, protože ji mají vesměs lidi rádi a já se hlásím k nim. Dělá přirozený kukuč, neslepuje, udělá celkem objem a hlavně mi s ní řasy vydrží natočené, což je obrovské plus!

Lak na nehty od Maybelline v odstínu electric blue. Barva je vážně úžasná, skvěle kryje už v jedné vrstvě, rychle zasychá, no nemám mu co vytknout.:)

Balzám na rty od Isany Intensiv, koupila jsem ho za nějakých 20,- a mile mě překvapil. V pohodě se vyrovná všem Labellům a podobně. Dobře hydratuje, je poměrně mastný, což mi vůbec neva. Určitě jsem si ho nekoupila naposledy.

King of skin, úžasný, úžasný a ještě jednou úžasný, teda až na tu cenu v poměru jak rychle ubývá :/, no ale i to přehlídnu, protože za a) nemusím se po sprše mazat, což je pro mě, jako línýho člověka, opravdu plus, za b) kráásně mi voní- kokos,citron, možná vanilka, taková příjemná nevtírává vůně, za c) opravdu skvěle hydratuje, vždy se po sprše jen zlehka utřu ručníkem a zůstane mi na pokožce takový jemný film, nejsem vyložené mastná, ale taková vláčná, hebká, jemná.

Čistící levandulová maska s jasmínem, to je druhá věc, která mi z Avonu vyhovuje. Je to slupovací maska, čístí celkem dobře a není tak drsná jako např. slupovací maska od Ryoru.

Princezna- sprej na rozčesání vlasů, je bez silikonů, má na mě až moc sladkou meruňkovou vůni, ale na vlasech voní jen jemně, dobře se po něm vlasy rozčesávájí, jsou hebké, ale ne umaštěné. Je to sice určeno pro děti, ale mým vlasům to vyhovuje. :) Kupuji v DM.

Balea kúra pro lesk- co mě zaujalo asi nejvíc je vůně, voní mi opravdu krásně, ale nepoužívám ji jen pro vůni, že jo, ale hlavně proto, že obsahuje takové jemné zlaté třpytečky, které blond vlasy pěkně rozzáří. Nevšimla jsem si žádné hydratace, ale zase ani nevysušuje. Vlasy se jemně  třpytí, ale né žádně velké třpytky.

A nakonec tahle vůne Happy od Clinique, je teda původně mamči ,ale pořád se s ní voním:D. Nejsem úplně nejlepší v popisování vůní, ale cítím z ní citron, nějaké květiny, prostě se dokonale hodí na jaro. Je taková svěží, jemná a lehká.

Líbí se vám tato rubrika? A co dnes máte v plánu? Jak už jsem psala, u nás je krásně slunečno, takže nejspíš vyrazíme do Ústí kouknout se na slevy a pak někam do přírody, mějte fajn víkend! Ahoj.
Jana

7 komentářů:

  1. Rubrika se mi moc líbí! Přeju krásný víkend!:)

    OdpovědětVymazat
  2. ten parfém vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten sprej Princezna mě lákáá :))

    OdpovědětVymazat
  4. Taky bych potřebovala :/ :D...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clinique je už asi dva roky můj neoblíbenější parfém:))

      Vymazat
    2. Taky se pomalu stává mým hoodně oblíbeným :)

      Vymazat

Děkuji! ♥