Jane ♥ Beautiful

14. března 2012

Souboj tvářenek


Dobré odpoledne,
dnes bude řeč o čtyřech tvářenkách, které běžně používám. Jedná se o tvářenky značky NYC,Elf, Burjouis a Astor. Tak jdeme testovat:)

Začnu tou nejlepší a to je Burjouis(jak překvapivé).
 Mám odstín 03 Brun Cuivré, tvářenka je skvěle slisovaná, takže vůbec nepráší. Je dobře pigmentovaná,ale díky tomu slisování ji můžete pěkně vrstvit a docílit tak i výrazné barvy. Ale naopak vám může jen dodat lehký nádech barvy, takže je vhodná i pro úplné začátečníky:) Tento odstín, co mám já, je matný, takže nezvýrazňuje pupínky a další mrchy, které nemáme rády. Na to, že mám celkem mastnou pleť, tak mi vydrží celý den a nemapkuje a navíc přijemně voní. Obsahuje štěteček, který mi moc nevyhovuje a také zrcátko.
CENA: 250,-
ZAKOUPENO: Marionnaud, ale určitě i jiné parfumérky :)
HODNOCENÍ: 10/10

 Těsně za ní se umístila tahle od Astoru. Bohužel na fotce není moc vidět, splývá mi s rukou, ale ve skutečnosti je celkem obstojně pigmentovaná. Odstín 001 Rosy Pink
Je to taková růžovka, momentálně ji mám radši než Burjouis, protože se mi víc líbí barvička.  Je jí ale hodně podobná, co se týče výdrže, ale vadí mi na ní to, že hodně práší. Obsahuje štěteček, se kterým se mi tentokrát docela dobře pracuje a opět zrcátko. Balení je pěkné, bytelné.  Pigmentace už je trošku horší, ale mě osobně to nevadí, protože mám radši přirozenější tvářenky. :) Obsahuje třpytky, ale jen malinko.
CENA: 199,-
ZAKOUPENO: každá drogerie
HODNOCENÍ: 9/10


KrémOvá tvářenka NYC. Bohužel nevím, jestli se u nás už prodává, já ji koupila na zlatosféře.
Nelekejte se, na obrázku vypadá dost tmavě, ale po rozetření se skoro ztratí, bohudík, možná spíš bohužel.
mám odstín Plaza pink. NEjak nevím, jak tu barvu popsat, možná taková tmavší meruňková? No asi jo:D
Já ji nanáším na make up ťupkováním, pak ji rozetřu, jenže ona se tak po 15 minutách do pleti vpije a je tam jenom lehoučký nádech té broskvové, což mi úplně nevadí, ale čekala jsem od ní trochu víc no.
Ale zase na druhou stranu ji musím pochválit za to, že nemapkuje a není mastná, což se mé mastné pleti hodí. Vydrží tak 4-5 hodin.
HODNOCENÍ: 5/10
A úplně poslední a taky nejhroší tahle tvářenka z ELFU. Je to hooodně svĚtloučká růžová, na ruce není skoro vidět, protože je opravdu malinko pigmentovaná.
Používám ji jen když jdu třeba ven se psem nebo do krámu. Prostě jen tak ,abych vypadala trochu líp a neplencala si své lepší tvářenky:D
Vydrží dost málo, asi 2 hoďky, pak se barva úplně ztratí.
CENA: kolem 40,-
KDE KOUPIT: elf kosmetika
HODNOCENÍ: 2/10

Tvářenka Burjouis v akci + rtěnka Maybelline a lesk od Too Faced z minulé recenze

Doufám, že jsem vám aspoň trochu pomohla s výběrem tvářenky. :)
Ja jsem dnes měla odpočinkový den a tak jsem se byla kouknout v Rossmannu a ulovila super rtěnku a lak od GS, brzo bude recenze.
Mějte fajn den, já jdu koukat na Perfect days- I ženy mají své dny. Ahoj:)
Jana

21 komentářů:

  1. Na to, že je ta od elfu nejhorší, tak jí máš už docela vypotřebovanou :)) To já, když s něčím nejsem spokojená, většinou odložím a netknuté po nějaké době vyhodím :D Bourjois je klasika, asi si tu chválu opravdu zaslouží :)
    Jaký máš lak na nehty? Vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde, že totiž strašně rychle ubývá. Použila jsem ji možná tak 5x.A to nejhorši myslím tak, jako z těch 4:) A vždycky mi je líto něco vyhodit,ať je to sebehorší:D
      Lak - Essie Tart Deco, chystám na něj recenzi :)

      Vymazat
    2. Přesně tak, ta tvářenka od Elfu hrozně rychle ubývá. Po pár použitích jsem se dostala na dno. Fakt rekord :).

      Vymazat
  2. Na té poslední fotce jsi kráááásná! Taková něžná víla...;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu elf tvářenku nechápu :D. Já jednu používala celou zimu (měla na zimu krásný odstín a na mé bílé pleti se hezky vyjímal :D) a ještě jsem ani nedošla ke "dnu" a to jsem ji používala denně :D. A vydržela do asi pěti hodin odpoledne :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to zas nechápu já, asi mám nějaký vadný kousek:D ne fakt, jak jsem psala, použila jsem ji tak 5x a už je skoro pryč, možná to bude tím, že taky dost práší...A vydržela mi na tváři strašně krátce, holt tady je vidět, že každýmu sedne něco jinýho:)

      Vymazat
  4. po bourjois tvářence toužím už dlouho...třeba už se konečně odhodlám si jednu z nich koupit. A tvářenku z ELF mám také, v odstínu Coy, a já osobně jsem s ní spokojená. Mám ji už min 4 měsíce, a používám ji fakt pořád, a pořád ji mám dost:D

    OdpovědětVymazat
  5. Skvela recenze....tu od bourjois mam taky , mam rada jejich odstiny...M*

    OdpovědětVymazat
  6. Bourjois je skvělá, ale u mě je až na druhým místě, vedou Rimmelky

    OdpovědětVymazat
  7. Bourjois vypadá na fotce spíš jako makeup, ale myslím že tahle firma dělá skvělý tvářenky ! :)) Jo a mimochodem Perfect days je skvělý film a podle mě tam nejlíp hraje Ondra Sokol ! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Od Elfu mě to absolutně nepřekvapuje :D Já jsem hrozně spokojená s tvářenkou z Revlonu :)

    OdpovědětVymazat
  9. great products! I am in love with those peachy orange tones :) What is your nail color from I LOVE it!!!

    ♥♥Style-Roulette♥♥

    xoxo,
    Luísa

    OdpovědětVymazat
  10. já pro jistotu žádnou nepoužívám :D

    OdpovědětVymazat
  11. od té astroky má strašně zajímavou barvu :)) asi se mi i líbí nejvíc a na té poslední fotce ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  12. Ta krémová tvářenka od NYC mě zaujala, hodně se mi líbí její odstín. A Bourjois tvářenka ti skvěle sekne, moc ti sluší :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥