Jane ♥ Beautiful

6. března 2012

ARTDECO báze pod oční stíny


Taky nesnášíte, když se ráno pipláte s očníma stínama a pak po dlouhém dni přijdete večer domů a stíny jsou fuč? Nebo je máte usazený v záhybech víčka? Tak právě pro nás  výrobci vymysleli bázi pod oční stíny. Já mám konkrétně tuto Artdeco a nikdy bych ji nevyměnila, opravdu nikdy. Vůbec nechápu, jak jsem bez ní mohla žít.
Jiné báze jsem nezkoušela a určitě ani nezkusím, protože nemám absolutně žádný důvod k tomu, používat jinou.

S klidným svědomím vám můžu říct, že vydrží celej den. Když jsem jela do Francie,což je nějakých 22 hodin, tak jsem se neodličovala(prasátko) a celou cestu v buse jsem ji měla, dokonce jsem s ní i spala(no spala, znáte to spaní v buse..) a stíny se nehly! Držely přesně tam, kde měly:) Už tohle si myslím, že je hodně obstojná výdrž. Je to opravdu dobrá investice a těch 200,- vážně nelituju. Je to moje první balení, mám ji od června, což je nějakých 9 měsíců a zbývá mi ještě něco málo přes půku. Takže vám určitě kolem 2 let vydrží:)
Vydrží s ní i ty nejobyčejnější stíny od Vietnamců a taky jsem zkoušela jít jednou bez ní a stíny od Essnece mi vydržely ani né 2 hodiny..

 POUŽITÍ
Já ji používám tak, že ji malinko nanesu na oční víčka, opravdu jen malinko, když byste dali víc, mělo by to opačnej efekt a  ztrácela by význam, což přece nechceme. Pak chvíli počkám, protože když jsem nanesla stíny hned, tak mi dělaly takové mapky, prasklinky nebo jak to nazvat a mezi tím si nanesu tvářenku a bronzer. No a nanesu stíny a ony už se vám nikam celý den nehnou. :) Dokonce tato báze zlepšuje pigmentaci, což je taky velké plus.
KONZISTENCE
Je tuhá, světle hnědá a lehce třpytkatá, ale když ji dáte na oko, tak vám zbydou jen drobné třpytečky a víčko působí víc sjednocenějším dojmem.

CENA: kolem 200-250,- , já ji kupovala v Německu na letišti za asi 6-7 euro.
KDE KOUPIT: Marionnaud, Douglas

Máte někdo s touto bází zkušenosti? Jestli ne, doufám, že jsem vás přesvedčila, jak moc je úžasná a honem si ji poběžíte koupit:D. Mějte se hezky, ahoj :)
Jana

28 komentářů:

  1. já nikdy žádnou bázi pod oční stíny nezkoušela. Pořád se mi to zdá jako zbytečnost, protože i ty nejobyčejnější stíny mi na oku vydrží klidně celý den i bez nějaké báze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to si šťastná žena, mě stíny absolutně nedrží, možná i proto, že mám dost mastná víčka :)

      Vymazat
  2. Je suprová :) a například na Aukru jí mají už okolo 150Kč...

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že ji nepoužíváš delší dobu. Hodně se před rokem diskutovalo o tom, že ji změnili a že už není tak dobrá jako dřív. Dost holek pak psalo, že jim už vůbec nesedí. Odradilo mě to a zatím jsem jí nezkusila... Moje mastná víčka jsou hrozně náročná a odolná vůči spoustě bází :-D :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám taky dost mastná víčka adrží mi skvěle :)

      Vymazat
  4. Ja ji mam, ale moc nepouzivam. Prijde mi to desne ulepeny. Oproti treba urban decay primer potion, která má krásně kremovou konzistenci mi tohle prijde jako patlat si na oko lepidlo. Ale vydrz ma, o tom zadna :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyjo, tak to mě vůbec, když ji nechám chviličku zaschnout , tak mi přijde, jak když tam nic nemám :) Ale věřím, že existují i lepší, ale pro mě je dostačující tato :)

      Vymazat
  5. Tak o tom slyším poprvé a rozhodně mě to zaujalo. Určitě se po ní podívám :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já se přiznám, že jsem si v životě žádnou bázi pod stíny ještě nekoupila :D vyrábím si totiž vlastní za pár kaček a je to poklad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. smícháš trochu make-upu nebo korektoru (můžou mít i tmavší odstín) a tělového másla v poměru cca 1:1 a je hotovo :D :)

      Vymazat
    2. tyjo, tak to bych se u mých extra mastných víček bála, že budou ještě víc :D

      Vymazat
    3. taky mám docela mastný víčka, ale bohatě stačí velikost špendlíkový hlavičky na jedno víčko, zas tak mastné to taky není :D :)

      Vymazat
  7. Taky ji mám, žádou jinou jsem ještě neměla a asi ani jinou hledat nebudu, tahle mi naprosto vyhovuje

    OdpovědětVymazat
  8. Je fajn, byla má první a pořád se k ní vracím, zrovna minulý týden jsem si koupila další balení. Nicméně báze od Too Faced mi přijde lepší a vyhovuje mi, že je krémová, ta od Artdeca se když je starší hůř roztírá a občas mě i pálila... ale zase hezky zvýrazňuje barvu stínů a toho jsem si u jiné báze nevšimla, tak proto ji pořád kupuju :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Já nikdy bázi pod oční stíny neměla, používám jen pod make-up, ale koupila jsem si jen vyloženě ze zvědavosti do Elfu a jsem s ní spokojená. Funkci plní, oční stíny drží celý den.. o téhle jsem také uvažovala, má ji kamarádka a moc si ji chválí, ale mně právě vadí, že je mnohem tužší a hůř se roztírá.. možná u ní nakonec ale taky skončím :)

    OdpovědětVymazat
  10. mám! a o dva roky, keď sa mi minie, tak si ju kúpim zas :))

    OdpovědětVymazat
  11. kto by ju nahodou chcel, z CZ Marionnaud mi akurat prisiel mail, ze na nu je zlava 50%, ale len pri nakupe akehokolvek produktu v hodnote 300 cz.

    tu je link na zlavy (aj ine) - plati do 18.3. alebo do vypredania zasob, mozno vyuzijete (ak take kupony tiez nemate:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a este ten link :D:D

      http://inet3.cortex.cz/marionnaud/eml_marionnaud20120302/

      Vymazat
    2. si hodná, a to stačí ten kupon vytisknout?

      Vymazat
    3. ano :) neviem, ci treba aj ukazat zakaznicku karticku..ale asi nie. ja nie som prave v Cechach, tak aj tak ich nemozem vyuzit, ale vy sirte dalej. kolkokrat vytlacite, tolkokrat mozete pouzit. vsetky podmienky su na kupone, takze nebudem sa tu hrat na mudru :P

      Vymazat
  12. Už se na ni chystám dlouho, určitě si ji časem koupím. :)

    OdpovědětVymazat
  13. pokud ti hned po nanesení (než zaschne) začnou na ni stíny praskat, je to díky její tužší konzistenci. Doporučuji na ni před nanesením trochu dýchnout horkého vzduchu, nebo lehce vyfénovat teplým vzduchem. Bude se s ní lépe pracovat a dostaneš z ní ještě lepší výtěžnost pigmentu.

    OdpovědětVymazat
  14. taky ji mám a drží perfektně, dávám jí ale trochu víc a nijak to na trvanlivosti stinu nic nemění. roztira se mi taky dobre.predtim jsem mela od manhattanu (ten uz se tu ani neda snad koupit) a ta nebyla nic moc a stiny vydrzely jen tak pul dne. s touto 12 hodin, dyl nemam vyzkouseno :)
    a oci me z ni teda nepali

    OdpovědětVymazat
  15. Mám a s výdrží souhlasím...
    Před párty jsem si udělala precizní krásné líčení očí ... pak jsem byla unavená a šla spát... probudila jsem se celá rozlamaná, oči mi slzely... ale stíny jako vytetované :D a šla jsem zpět na párty :D
    Artdeco mě přesvědčilo.
    I když ty třpytečky mi někdy vadí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky dobrý test!:D Mně nevadí, vždycky je stejně překryju stínama :)

      Vymazat
  16. Ja s Artdecem zacinala, ale vadilo mi, jak rychle vysycha a prave ta jeji tuhost a to, ze s delsimi nehty se mi z kelimku hure dolovala :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥