Jane ♥ Beautiful

21. února 2012

Řasenka The colossal volum express cat eyes


Ahoj holky!
Dnes mám pro vás recenzi na tuto řasenku, kterou jsem dostala k narozkám. Tajně jsem doufala, že to bude one by one, ale nakonec ani tahle není špatná.:)
Cena: jak kde, ale vetšinou okolo 200, já jsem k ní měla zdarma ještě tužku na oči
Značka: Maybelline

Pro začátek řeknu, že svoje vlastní řasy mám celkem dost dlouhé, občas je to vopruz, když se vám řasenka obtiskne na horní i dolní víčko :D, ale řídké a světlé.
Když jsem tuhle řasenku dostala, myslela jsem, že bude mít zase takový ten tlustý kartáček, což mě vyhovuje, ale omyl, je hubený a zahnutý, ale celkem mi vyhovuje.
Tak a teď, co si o ní myslím. Rozhodně vám neudělá efekt umělých řas, haha, ale řasy jsou docela dost zvýrazněné, na štětečku je tak akorát barvy, takže nedělá hrudky a ani moc neslepuje,i když já ji ještě projela vyschlou řasenku na pročesání. Nejdřív jsem svoje řasy natočila kleštičkama (to dělám pokaždé, svoje řasy mám rovný jak hřebíky) a nanesla 1 vrstvu. Ale po chvilce mi opět natočení spadlo, ale to mám u každé řasenky. Nemůžu posoudit, jestli prodlužuje, jelikož jak už jsem psala,svoje řasy mám dlouhé, ale řekla bych, že na objemu přidá. A taky bych řekla , že moje oblíbená Essence se jí vyrovná, možná je i lepší, protože méně slepuje.
Hodnocení: 7/10, hlavně kvůli ceně, když si můžu pořídít řasenku za 60,- která je i o kousíček lepší, na co dávat 200,- :)
omluvte prosím nevytrhané obočí, zítra jdu ke kosmetičce, tak si ho nechám vytrhat u ní. :)
Jste s touto řasenkou spokojeni? Nebo mi klidně doporučte nějakou lepší, tak do 200,- :)
Jinak, jak jsem psala, zítra jdu ke kosmetičce na diamantovou dermabrazi, chtěli byste potom napsat, jak to probíhalo atd? :)

19 komentářů:

  1. mě tahle vůbec nevyhovovala,já mám nejradši 2000 calorie dramatic look od Max Factor nebo ještě Magic Desing od essence :) a určitě napiš o tom článek,jak to probíhala,každého by to zajímalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od MF false lash effect a ta je skvělá, ale vždycky je mi líto těch peněz, když vím, že Essence je taky dobrá a stojí podstatně mín :D

      Vymazat
  2. my máme doma one by one a tá je super, skvelý štetček má :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám doma také One by One, která je dobrá, ale s čistým svědomím ti můžu doporučit Rimmel London Glam eyes mascara, obal je černý s trochou růžové, stojí asi 189 Kč (bohužel mi blbne počítač, jinak bych ti sem hodila odkaz :), má dlouhý kartáček, řasy nadzvedne, zahustí, neslepuje!

    OdpovědětVymazat
  4. Řasenek jsem vyzkoušela už hrozně moc, ale málokterá mi sedne - dost se mi mastí oční okolí, a většina řasenek má tendence se mi pak všude obtiskávat :/ jediná, která mi fakt sedí, je MF 2000 calorie :) sice je drahá, ale jako panda vypadat fakt nechci :D

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně, jak už tu bylo řečeno. Nejlepší je Max Factor 2000 calorie. Tyhle Maybelline řasenky jsou dle mého názoru strašné.

    OdpovědětVymazat
  6. díky všem za tipy, od MF, jak už jsem psala, jsem měla false lash effect, byla dobrá, ale přišla mi hrozně suchá, ale podívám se určitě po té 2000 calorie.

    OdpovědětVymazat
  7. 2000 calorie je super, řasy perfektní, ale mám po ní pocit těžkých očí a štípou mě oči, tak bacha, jestli máš citlivý oči

    OdpovědětVymazat
  8. Měla jsem stejný problém s řasama - dlouhý a rovný. Používala jsem taky kleštičky na řasy, ale po 5 minutách byly zas ve svém přirozeném tvaru :(. Jednou jsem zašla na trvalou na řasy a už je ze mě pravidelný zákazník. Určitě to zkus. Já byla nadšená, tak bys mohla být také. Pěkný den. Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jednou jsem už na ní byla a bylo to moc fajn :)

      Vymazat
  9. Ja s riasenkami problém nemám, pretože aspoň tie riasy mám ideálne. Riasenku mám odskúšanú a z mojej strany úplná spokojnosť :) Najradšej používam od Miss Sporty (takú v ružovom obale). Je lacná a kvalitná :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ja ju tiez mam, a som s nou spokojna. Mozno o desat percent je lepsia One by One ale celkovo riasenky od Maybelline su skvele. Treba len trocha cviku, nic sa vam neotlaci nikde neotlaci a macacie ocka su na svete:D:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj já nejraději používám řasenku od Astor Big Boomm krásně řasy prodlouží, ale chce to trošku cviku:-)))

    OdpovědětVymazat
  12. Osobně tuhle řasenku absolutně nesnáším, byla jsem hrozně zklamaná, když jsem si ji před měsíci koupila. Super je Magnum od Dermacolu nebo Sexy Diva od Astor. Obecně je na řasenky Astor spoleh=)

    OdpovědětVymazat
  13. What's up mates, its great paragraph regarding educationand entirely defined, keep it up all the time.

    My webpage - BlackBerry Z10 цени

    OdpovědětVymazat
  14. I have fun with, result in I found just what I was having a
    look for. You've ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

    Here is my web site :: htc Sensation Xe цена

    OdpovědětVymazat
  15. Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere,
    when i read this piece of writing i thought i could also create comment due to this sensible paragraph.


    Feel free to visit my site htc one

    OdpovědětVymazat
  16. Hi! I simply would like to offer you a huge thumbs up for the excellent information you have here on this post.
    I will be coming back to your web site for more soon.



    my blog :: htc sensation xl cena

    OdpovědětVymazat
  17. Have you ever thought about writing an ebook or guest authoring
    on other websites? I have a blog centered on
    the same topics you discuss and would love to have you
    share some stories/information. I know my viewers would enjoy your work.
    If you're even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

    Feel free to surf to my weblog ... muscle building 2012

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥