Jane ♥ Beautiful

6. února 2012

9 komentářů:

  1. nějakou účinou masku na suché vlasy sháním už pěkně dlouho,myslíš že by se dala sehnat i někde jinde než na aukru? jsem totiž strašně paranoidní a mam neustále pocit že mě někdo okrade nebo mi příde nějaká příšerná věc atd :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja túto masku tiež poznám a dá sa objednať z mnohých stránok, ja objednávam z dvoch slovenských: http://www.rebi-nail.sk/ a http://www.perlacosmetic.sk/
      Určite ju odporúčam vyskúšať ;-)

      Vymazat
    2. dá se koupit třeba tady http://www.vseprovlasy.cz/eshop/kallos-regenerace/ má sice jiný obal, ale mělo by se jednat o tu samou, pozor na cenu, těch 153,- je za 800ml :)
      Jinak já si nemyslím, že by ses na aukru měla bát, pokud si přečteš komentáře a jsou pozitivní ,tak no problem :)Já to koupila od prodejce "me-vlasy" a ne jen to a vždy mi přišlo vše v pořádku. Možná by ses mohla kouknout ještě někam do nějaký menší drogerky- např Teta nebo tak a třeba ji tam taky najdeš. :)

      Vymazat
  2. Díky moc za tip, mohl by to být pěkný dárek pro mamku.
    http://medunka-b.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. ja som sa rozhdovala medzi touto a spominanym gestilom, nakoniec som si vtedy vybrala gestil..ale mozno sa dostane aj na tuto:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, sama jsem ji zatím nezkoušela, ale mám to v plánu, protože na ni slyším jen samou chválu :) Dívala jsem se po ní po netu a našla jsem ji i na http://www.parfums.cz/search.asp?EXPS=kallos+latte

    OdpovědětVymazat
  5. Nechci vyznít jako zle(tvůj blog mam fakt ráda), ale 100 Kč za 275 ml? To je docela dost na to, že za 100 Kč se dá koupit 800 ml:D...ale zase aspoň v tom je započítaná pošta, to je pravda:D...akorát je škoda, že nemáš to veliký balení, když je tak dobrá. Já si jí musím určitě koupit:D! Takže moc děkuju za recenzi, která mě k tomu ještě více dokopala:)!
    http://some-thing-and-no-thing.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě, teď už taky vím, že to nebyl úplně nejlepší kup :DD. Jako ona stála asi 50,- + pošta, ale furt to neni tak dobré jako 100,-/800ml :), ale zase je to jasný, menší balení je vždy dražší a v té době jsem ani nevěděla, že se dělá i 800ml.

      Vymazat
    2. Nevadí:Dhlavní je, že jsi jí objevila:D! A mě pomohla:)

      Vymazat

Děkuji! ♥