Jane ♥ Beautiful

27. ledna 2012

Mé oblíbené laky na nehty



Dobré páteční (konečně) odpoledne:).
Nejprve bych vám moc chtěla poděkovat, že už je vás tu tolik. Opravdu mě to moc těší a neveřila bych, že si tolik lidí čte ty moje žvásty:D:).
Dnes vám chci ukázat mé zimní favority. Fotky jsou nic moc, tak mě omluvte. Teď v zimě u mě pževažují spíš tmavší barvy jako hnědá, vínová, červená.. I když občas se tam najde nějaká tělovka:)
Mám hrozně ráda značku Flormar, laky jsou cenově dostupné a skvěle se s nimi lakuje. Mají řidší konzistenci, ale i tak dobře kryjí. Štěteček je taky povedený. Výdrž je průměrná. Mezi mé nej od Flormaru patří  ten 3. a 4. z prava, ale všechny co od nich mám jsou skvělé, ale tyhle mám nejradši:) Opravdu je můžu doporučit! Těsně za nimi jsou laky od Essence, levné, dobré krytí, spoustu barev..

Tenhle mám nejradši. Dlouho dobu jsem ho měla doma a vůůbec ho nepoužívala (nechápu proč).Je moc hezký samotný, ale  hezčí je na nějakym barevnym podkladu. Je lehce třpytkatý.  Jako základ mám tenhle essence trendsetter a ten mi samotný přijde docela nudný, ale s tímhle lakem je hned o dost hezčí :-)
Essence trendsetter
Essence+ Flormar
Další můj favorit je tenhle, taky od Flormar. Na fotce jsou 2 vrstvy. Opět obsahuje drobný třpytky.
Laky od NYC mám taky moc ráda, jsou celkem tekutý, ale opět to neubírá na krytí. Lakuje se s nimi velmi dobře.A taky od Dermacolu, tenhle je perleťový, při 1 vrstvě je celkem nevýrazný, decentní. Při 3 vstrvách už nabírá na intenzitě a je takový tělovo-růžový.

Užívejte víkend, já jdu večer ke kamarádce a zítra jdu na ples. Možná v neděli udělám článek na to, jaký jsme měla make up, oblečení a vlasy na plese, ale ještě nevím, podle toho jak mi foťák (ne)sežere barvy:)
Ahoj!!:)

8 komentářů:

  1. NYC mám taky ráda :)

    Na blogu mám GIVEAWAY, zkus štěstí :)

    http://code-of-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. LAky Flormar jsou mé oblíbené, zato Essence moc nemusím, protože mi jejich laky vydrží max. tak 12 hodin :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Mně Essence vyhovuje a vydrží mi tak 3 dny v pohodě, pak už mám oprýskaný konečky:D Naopak mi absolutně nevyhovujou Essie.

      Vymazat
    2. Essie taky moc nemusím :).. Flormar laky mám taky hodně ráda.

      Vymazat
    3. To je zvláštní, mně skoro všechny jejich laky vydrži minimálně 7 dní :D Pak už přelakuju, protože mě nebaví barva. Jinak ten hnědej Essence je taky můj hodně oblíbenej ;-)

      Vymazat
  3. Téda ty jich máš a mají moc zajímavé barvy

    Na mém blogu právě probíhá Giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. <3 krásné barvy laků :)
    hezký blog,sleduji tě :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥