Jane ♥ Beautiful

26. prosince 2011

Revlon Colorstay

Tak jako první bych vám představila můj oblíbený make up. Je dost vychvalovaný a to bych nebyla já, kdybych si ho taky nekoupila.:DD A je vážně skvělej. Pokud někdo nemá tak jako já dokonalou pleť, má fleky,jizvy po akné a i samotný akné, tak tenhle make up je pro něj správná volba. Vyrábí se v mnoha odstínech, ale u nás se samozřejmě neprodává, což je vážně škoda. Já si ho koupila na aukru. Suprově kryje,když dáte na jedno místo víc vrstev, tak opravdu pupínek zakryje a pořád vypadá přirozeně, nezvýraznuje mi pory a hlavně je matný! Prodává se ve dvou verzích, na mastnou a kombinovanou, nebo na normální a suchou. Vyjde vás asi tak na 400,- i s poštou. Určitě ho doporučuju. Teď jsem mela vzorek MUFE HD a Revlon je určitě lepší, zdaleka tak pekně nekryje ani nezmatnuje a celkově je to pro mě No.1

5 komentářů:

  1. souhlasím s tím, že tento makeup opravdu není špatný:-) taky ho mám, odstín buff, a ještě pak jeden na léto, z tvé fotky je to ten třetí; pro lidi s akné je to podle mě fakt požhnání, hlavně tamožnost vrstvení:-)
    škoda, že u nás není moc k sehnání, mám pocit, že když jsem byla malá (hooodně dávno:D...), že tu Revlon v drogeriích byl:/

    OdpovědětVymazat
  2. Make up od Revlonu chci vyzkoušet už dlouho, buď tento, nebo PhotoReady. Na oba jsem četla dobré recenze, jen s odstíny je to pro mě těžké, jsem dost světlá, takže se bojím, abych se trefila. A Revlon kdysi dááávno u nás byl, moje mamka má doma 100 let staré stíny Revlon, ale musím říct, že jsou skvěle pigmentované.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky dost světlá a úplně první jsem měla sand beige, byl o něco tmavší, ale né o moc, tak jsem zkusila buffy a ten sedí perfektně:)

      Vymazat
    2. Ahoj, googluju si revlona a našla jsem Tebe :-) Prosímtě, nevíš náhodou, kde sehnat vzorek? Jsem taky vápno, navíc ještě poměrně suchý, nedá se někde objednat vzorek? Dík moc za odpověď!

      Vymazat
    3. Tyjo, tak to bohužel netuším, ale zkus kouknout třeba na ebay, jestli nemají menší velikosti :)

      Vymazat

Děkuji! ♥