Jane ♥ Beautiful

16. ledna 2013

Balzám na rty Rose and Lips


Krásnou středu všem,
dneska pro vás mám recenzi na jeden úžasně voňavý balzám na rty od značky Rose and Lips. Já ho mám v příchuti Mocha Rose, což je opravdu nádherně vůně.
Co mě na těchto balzámech zaujalo jako první, byla krásná plechová krabička, která se mi fakt líbí a nejen to, líbí se mi na něm snad vše. :)
Balzám je na vazelínové bázi, konkrétně ten můj je obohacen o bambucké máslo a vitamin E. Voní náááádherně, nádherně a ještě jednou nádherně po kávě, čokoládě a vanilce. Vanilku tam cítím jen jemňounce, ale ta čokoláda s kávou, mňam! 
Tenhle miláček je obrovský, váží 22g a já si myslim, že mi vydrží opravdu dlouho, takže i přes jeho vysokou cenu (250,-) si ho určitě pořídím zase. Třeba takové Labello za 50,- mi vydrží maximálně měsíc, takže to vlastně vyjde na stejno, minimálně na půl roku vztah s ním určitě plánuji! :D
Má světle červenou barvu, ale rty nijak nezabarví, o tom se můžete přesvědčit dole na fotkách. Skvěle hydratuje, je hodně  hutný, takže stačí jen tenká vrstva. Taky je dost tuhý, ale pod prsty pak taje. Takže to není jako klasická vazelína, do které se zaboříte. Když ho porovnám třeba se zázračným vajíčkem od Oriflamu, tak mi přijde, že je takový hrozně lehký, to tenhle je opravdu hutný a parádně hydratuje. Vydrží na rtech cca 2-3 hoďky, pak už je nutná další aplikace. Musím říct, že mi teď v zimě udržuje rty krásně vláčný a heboučký, takže palec nahoru.
Jediný mínus u mě má kvůli tomu, že do něj musím sahat prsty, ale já mu to odpustím, protože mu jinak nemám co vytknout.




Tady je snad dostatečně vidět, že to není žádný prďola. :) Snažila jsem se ho porovnat s něčím, co snad má většina z vás doma, tedy balzám ze SB a zázračné vajíčko od Oriflame.

+ nádherná vůně
+ skvěle hydratuje
+ dlouhá výdrž na rtech
+ velké balení
+ celkově dlouho vydrží
- cena (ikdyž je adekvátní kvalitě a množství)
- kelímkové balení

Tento balzám můžete zakoupit na eshopu roseandlips za cenu 249,- a já tímto moc děkuju za poskytnutí balzámu k recenzi a objevení tak něčeho skvělého, co jsem dosud neznala. :)

Co na něj říkáte? Líbí se vám nebo vám to přijde jako zbytečná předražená hloupost?


32 komentářů:

  1. ten musí byť fakt super, mám rada takéto plechovečky! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joo, ta plechovka je fakt krásná, taková retro :))

      Vymazat
  2. Ta vůně musí být nádherná :) Já mám balzámy v kelímku ráda, teď si chci koupit ten od Saloos.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je boží :) ale když teď nad tím tak přemýšlím, klukům ze třídy smrdí :D ale holkám zase nádherně voní :D

      Vymazat
  3. Já když mám blazám v plechovečce (jako tento), tak pokud zrovna nemám čisté ruce, přetírám si rty přímo z té pixličky.. dokud ten balzám není vyloženě vypotřebovaný,na dně, tak to dost dlouho jde ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. ja by som dala tolko penazi za lesk. Ten obal je NADHERNYYYY !!! :D a ako vidim na fotke je ovela vacsi ako balzam z oriflame :) velmi dobra kupa !
    http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já zase za lesk vůbec :D ale to bude tím, že jsem spíš balzámová a rtěnková..

      Vymazat
  5. to je teda pěkný obr :-) mně se líbí! mám ráda balzámy, které dlouho vydrží a hned se nevypotřebují...díky za tip :-)

    http://amomentoflifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem na něho koukala, a teď po Tvé recenzi si ho asi přece jenom pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ach, já miluju tyhle balzámky. Zrovna jsem o jahodovém balzámu Strawberry dneska psala, ale musím říct, že tenhle tvůj mě láká maximálně ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky zamilovaná! Až po uši :)) Mě zase mooc láká ten ostružinovej s vanilkou...

      Vymazat
    2. No, Jani, vidím, že jsme se vzájemně krásně (a nebezpečně) nalákaly ;-)).

      Vymazat
    3. To teda! Normálně se těším až ho spotřebuju a budu si moct koupit ten ostružinovej:DD

      Vymazat
  8. předražený podle mě je.... Ale kdybych měla nějaký peníz nazbyt, tak bych si ho o pořídila, má nádherné balení :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, takhle když na to cenu kouknu, tak si to taky řeknu, ale když ho mám doma a vidím jak ubývá (tedy spíš neubývá), tak se mi zdá ok :)

      Vymazat
  9. Tak jsem si pořídila hned tři v tom dárkovém balení, těším se na ně! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Co říkám? Že se mi moc líbí a vůbec ho nepovažuji za předražený. Cena dle mého odpovídá. Budu se po něm asi muset podívat. Vypadá to lákavě:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle balzámy jsou opravdu velké, jsou téměř nespotřebovatelné (vydrží fakt hodně dlouho) a navíc se dají používat i jako parfémky (moc krásně voní), takže máš pravdu, cena odpovídá tomu, co člověk obdrží. A vlastně - kolik stojí opravdu velikánská radost?! ;-)

      Vymazat
    2. Je opravdu super a jak píše Vivi, vydrží opravdu dlouuuuho, ale popravdě, už se těším až ho spotřebuju a budu moct vyzkoušet novou příchuť!:DD Třeba ostružiny a vanilku, mmmmmm.

      Vymazat
    3. Vivi mě právě inspirovala k nákupu jako první a ty hned za ní, takže si něco takového musím pořídit:D Přemýšlím, že bych si k balzámu pořídila i speciální štěteček na rty.

      Vymazat
    4. To určitě musíš! :DD Bane , uvidíš, až ho budeš mít doma, jen tak se ho nevzdáš, je to takový malý voňavý poklad :)
      Já ho občas na rty aplikuju obyčejnou vatovou tyčinkou, ale ne vždy ji mám po ruce, tkaže prsty to jistí...

      Vymazat
  11. Vadilo by mi to patlání prsty do něj. Tím bych řekla, že se výdrž asi trošku zkracuje. Nezkoušela jsem to přepočítat do rozměrů normálních tyčinkových (všechna ta Labela etc.), možná to ve finále vychází cenově příznivěji, když je balení větší a déle vydrží. Zázračný kelímek je pitomina. Ovoněná vazelína, která ovšem v lékárně stojí původně asi třicet korun za mnohonásobně větší množství (pravda, že nevoní a nemá tak vymazlený balení). Obecně, balzámy jsou prostě na vazelínovým základu, takže se nemají jak vpít, tedy jak hydratovat. Pokud je v tomhle něco, co má šanci se do rtů dostat (vsadila bych na to bambucké máslo, to je hutná hydratující složka), tak to je bod navíc pro tenhle balzám. Jinak mi balzámy fungují jako prevence (mastná vrstva uzamkne ve rtech vlhkost a rty v mrazu nepopraskají). Když už se stane, že mi rozpraskají a vysuší se, vyléčím je jedině medem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to patlání mi taky vadí, občas na to použiju vatovou tyčinku, ale ne vždy, takže bakterie se tam dostanou...
      S tim zázračným kelímkem souhlasím, já sama bych si ho taky nekoupila, ale dostávám ho snad každoročně na Vánoce :DD
      Já to furt nějak nechápu, že ta vazelína nehydratuje, protože když si dám na rty tu obyč, tak je mám pěkně hebký, po šupinkách taky ani památky a tak...

      Vymazat
    2. No, ono u těch balzámů asi záleží na tom, co máš v tom složení dál, co má šanci se do těch rtů hlouběji dostat. :-) Neříkám, že jsou to všechno naprd produkty na základě vazelíny. A asi patrně taky co ovlivňuje i tu vazelínu. Některý balzámy jsou hodně mastný, prostě se na rty kvalitně "nalepí" a tak ti ten hydratovaný pocit z toho mastného filmu tak nějak líp vydrží. A některé se hned setřou. Ale obecně nemám pocit, že balzám rty léčí, je to spíš takové šidítko na chvíli, že mě teda přestane pálit rozpraskaná pusa, případně prevence. :-)

      Vymazat
    3. To tenhle je, takový hodně hutný a mastný, že se z pusy jentak nesetře :)
      No to si myslím taky, spoustu lidí balzámy nepoužívá a rty má krásný, jenže já už mám na ně vypěstovanou závislost, nedokážu si představit bejt ani na chvíli bez balzámu na rtech.

      Vymazat
  12. Jako drahá blbost mi to nepříjde ráda investuji do balzámů. Už sem na jejich balzámy koukala a nějak je odsunula stranou,ale po tvém článku si brzo nějaký určitě pořídím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, snad budeš spokojená stejně jako já :)

      Vymazat
  13. Ahojda holky, co děláte s prázdnými nádobkami po balzámku? Ráda si od vás nějaké za poštovné a příspěvek na nový balzámek odkoupím :) kdyžtak pište na rozalina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥