Jane ♥ Beautiful

18. listopadu 2012

Víkend

Krásný večer,
jaký jste měli víkend? Já byla v pátek s kamarádka v kině na hororu Sinister a tedy, bylo to dobrý, ale ječela jsem na celý kino:DD. A teď vím, že vážně, ale vážně není dobrý nápad bejt po hororu doma sama. Dělalo mi problém jít vůbec přes zahradu domu a odemknout si. Když jsem viděla tu tmu před sebou, tak jsem byla fakt podělaná, naštěstí pak ale přišel přítel. Byl jste na něm taky někdo v kině? Líbil se vám? Já už se moc těším na příští sobotu, jdu  na Rozbřesk. Já vím, trošku opožděně, ale v ten den se u nás ve mestě rozsvěcí stromek, tak jsme to chtěly s holkama udělat takhle. Dát si svařák při ohňostroji a pak šup do kina. :)
V sobotu jsem celou prolenošila, udělala si můj nejoblíbenější oběd- zapečené brambory s kuřecím masem a to celé zalité smetanou, mňam. 
Fotky jsou z neděle, kdy jsme šli s přítelem do města na palačinku. Outfit je absolutně jednoduchý, jen černé skinny, svetr z Lindexu ( pod ním mám ještě nátělník, samotný mě kouše:/), náhrdelník z Gate a pak pár náramků a hodinky.. Kabát mám už z loňska a je z NY. Boty znáte, jsou z OK shopu.
Omlouvám se za kvalitu fotek, ale líp to bohužel nešlo.


Tak a já mizím spát, zejtra me čeká dlouhej den ve škole. Ještě, že se můžu těšit na snídani, dneska jsem totiž upekla celozrnný štrůdl, který je fakt skvělý! Určitě vám sem někdy hodím recept.
Krásný týden! J.

19 komentářů:

  1. jeee uz stromecek :) a na palacinky chodime s pritelem taky :D

    ja uz na horory radsi nekoukam, jsem strasna posera :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky u vás máte rozsvícení stromečku??:)
      Jojo, v létě na pohár, v zimě na palačinky:D

      Vymazat
  2. krásné fotky, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. moc ti to sluší, máš krásný vlasy:)
    na horory moc nekoukám, nebaví mě, ale s tím rozsvěcením stromečku a kinem to máte hezky naplánované:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já se znám - stačí mi nějaký drsnější horor doma, natož v kině! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ach ty tvoje vlasy!<3 Nejkrásnější! Moc ti to sluší! Ten svetřík je povedený stejně tak kabátek:) Sinister jsem taky viděla a jako nejhorší!:-D Noční můry jsem měla snad ještě týden potom! A na Rozbřesk se taky teprve chystám:-D A kdyby si sem dala recept na ty brambory, tak bych se vůbec nezlobila:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší Jani :) Miluju tvůj styl a vlasy :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥